PSD / N. Cionoiu: Din Parlamentul României sunt convins că voi reuși să-i protejez mai bine pe oamenii care muncesc și pe antreprenorii români

PSD / N. Cionoiu: Din Parlamentul României sunt convins că voi reuși să-i protejez mai bine pe oamenii care muncesc și pe antreprenorii români

Absolvent al Facultății de Construcții București, Nicușor Cionoiu (54 de ani) a condus timp de 18 ani o multinațională, de câțiva ani dezvoltând, cu success, o afacere proprie tot în domeniul construcțiilor. Susținut de PSD Călărași pentru Senatul României, Cionoiu susține că în calitate de viitor parlamentar e ferm convins că-i va putea proteja mult mai bine pe antreprenorii români. “Munca în construcții te învață câteva lucruri esențiale și pentru viața politică: să nu sari etape, să lucrezi în echipă, să respecți termenele și cuvântul dat. Din Parlamentul României sunt convins că voi reuși să-i protejez mai bine pe oamenii care muncesc și pe antreprenorii români. Pentru 6 decembrie vă cer un vot de încredere ca reprezentant al dumneavoastră în Senatul României. Împreună repornim Călărașiul!” este mesajul postat de Nicușor Cionoiu pe pagina personală de Facebook.

Ce măsuri propune PSD prin Programul de guvernare 2021-2024 pentru sprijinirea companiilor pentru menținerea și crearea locurilor de muncă:

1. PROGRAM 2 MILIARDE EURO PENTRU COMPANII STRATEGICE: Împrumuturi acordate de stat, garantate cu acțiunilew companiilor din domeniile strategice (energie, comunicații, farma, etc)

2. CREDITE CU DOBÂNDĂ FIXĂ PENTRU IMM-URI: BNR va da credite cu dobândă 0% băncilor comerciale care vor da credite IMM-urilor cu dobândă maximă de 2%, în lei, între 3 și 10 ani, pentru capital de lucru și investiții.

3. ASIGURAREA CAPITALULUI DE LUCRU: Linii de credit pentru deficitele temporare ale capitaluloui de lucru, cu dobândă maxim 2%, între 3 și 10 ani.

4. GRANTURI PENTRU COMPANII PENTRU SOFT DE E-COMMERCE: Granturi între 50 de mii și 200 de mii de euro pentru firmele cu cifra de afaceri mai mică de 1 milion de euro pentru software de e-commerce și de administrare a unei firme. (ERP)

5. PROGRAM START-UP NATION, EDIȚIA A III-A: Finanțarea a 10 mii de proiecte cu o sumă de 200 de mii de lei pe proiect, pentru stimularea antreprenoriatului și crearea de noi locuri de muncă.

6. PROGRAM START-UP NATION+: Garanții de stat pentru creditele luate de companiile care au accesat Start-Up Nation dar și pentru celelalte start-up-uri, prin bănci cu capital de stat.

7. PROGRAM START-UP EXPORT: Garanții guvernamentale de până la 100% prin Eximbank, cu un plafon de 10 miliarde de lei. Se acordă pentru menținerea activității curente, inclusiv pentru șomajul tehnic și pentru creșterea capacității de export pe piețe țintă.

8. GRANTURI DE 200 DE MII DE EURO PENTRU IMM-URI: Se acordă pentru investiții în sectorul de producție. Program pe 4 ani, în limita a 2 miliarde de euro.

Condiție obligatorie pentru toate aceste 8 măsuri: menținerea locurilor de muncă cel puțin 1 an de la primirea ajutorului!

La comanda Partidului Social Democrat Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200020

cionoiuantreprenorilocali

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.