N. Cionoiu: Solicit o reacție oficială imediată din partea IPJ Călărași în urma atacului sângeros de la spălătoria auto

 N. Cionoiu: Solicit o reacție oficială imediată din partea IPJ Călărași în urma atacului sângeros de la spălătoria auto

Senatorul PSD de Călăraşi, Nicuşor Cionoiu, a transmis un comunicat de presă solicitând o reacţie din partea conducerii IPJ Călăraşi cu privire la atacul de la o spălătorie derulat luni în municipiul Călăraşi

„Este inadmisibil că interlopii au ajuns să facă legea în Călărași!

Solicit poziția oficială a Inspectoratului de Poliție Județean Călărași în legătură cu atacul sângeros, ce a avut loc luni, 13 iunie, la ora prânzului într-o spălătorie auto de pe strada Prelungirea București.

Deși în urma atacului brutal cu săbii și bâte, un tânăr nevinovat a fost grav rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar alți tineri au fost agresați atât fizic cât și verbal, Poliția Călărași tace. “Siguranță și încredere” a ajuns doar un slogan, dacă fenomenul infracțional nu este oprit imediat.

Nenorocirea de la spălătoria auto s-a petrecut ziua în amiaza mare. Este o dovadă că interlopilor nu le este teamă nici de lege și nici de cei care ar trebui să o aplice, fără menajamente pentru infractori. Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă în acel moment prin zonă ar fi trecut o mamă cu un copil?

Unul dintre martorii revoltați de brutalitatea scandalului mi-a povestit că după un schimb de replici între unul dintre clienți și personalul spălătoriei, mai mulți indivizi înarmați cu bâte și săbii au venit să facă dreptate și au atacat pe oricine au prins în cale. În urma acestei dispute, un tânăr de 19 ani a fost rănit grav la picioare și mâna stângă, iar mai multe bunuri materiale au fost distruse. Tânărul a fost doborât la pământ și bătut cu bestialitate. Restul personalului, dar și un client venit cu mașina la spălat au reușit să fugă, însă nici ei nu au scăpat fără să primească câteva lovituri. Este relatarea unor martori care au asistat stupefiați la acest atac.

Ce știm până acum este că un singur individ periculos a fost reținut de Poliție și urmează să fie prezentat Instanței, deși în scandal ar fi fost implicați cel puțin 7 - 10 agresori.

Siguranța cetățenilor este esențială! Intimidările și atacurile la adresa călărășenilor trebuie să înceteze!”, susţine senatorul Nicuşor Cionoiu în comunicatul de presă transmis.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.