N. Cionoiu: Proiectul PSD prevede plafonarea pentru 6 luni a prețurilor la energie și gaze, la niveluri pe care românii să le poată suporta

N. Cionoiu: Proiectul PSD prevede plafonarea pentru 6 luni a prețurilor la energie și gaze, la niveluri pe care românii să le poată suporta

Senatorul PSD, Nicuşor Cionoiu susţine prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook că proiectul iniţiat de social – democraţi prevede plafonarea preţurilor la energie şi gaze pe o perioadă de 6 luni la niveluri suportabile de către români.

„175.000 de români au semnat pentru plafonarea prețurilor la energie și gaze! Numărul mare de oameni care s-au alăturat campaniei inițiate de PSD este un semn clar pentru parlamentarii tuturor partidelor prezenti la dezbaterile ce urmează în Senat. Proiectul PSD prevede plafonarea pentru 6 luni a prețurilor la energie și gaze, la niveluri pe care românii să le poată suporta. La energie electrică, PSD a propus, prin ultimele amendamente, un plafon de preț al energiei active de 250 de lei/Mwh (ofertele furnizorilor >950 lei/Mwh). La gazele naturale, plafonul propus este de 135 de lei/Mwh. Soluțiile PSD produc o scădere a prețului final față de actualele oferte ale furnizorilor cu 74% în cazul energiei și 79% în cazul gazelor.”, susţine Cionoiu care a mai subliniat „După intrarea în vigoare a legii, toate contractele se vor restructura, astfel încât să nu se depășească prețul maxim, plafonat. Nu uitați, semnați și voi pentru plafonarea prețurilor https://www.psd.ro/plafonare-preturi-energie/”.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.