M. Ciolacu: O ciornă de Guvern cu șanse ZERO să treacă prin Parlament!

M. Ciolacu: O ciornă de Guvern cu șanse ZERO să treacă prin Parlament!

Liderul PSD, Marcel Ciolacu critică demersul iniţiat de Dacian Cioloş, desemnat de Iohannis să încropească un guvern despre care spune că este „o ciornă" cu "șanse ZERO să treacă prin Parlament!”

„O săptămână pierdută=2.000 de morți: asta înseamnă ambiția lui Cioloș de a propune o ciornă de Guvern cu șanse ZERO să treacă prin Parlament!

Când vorbești despre responsabilitate, dar o propui la Sănătate tocmai pe Mihăilă, cea care a recunoscut eșecul său major în a pregăti spitalele pentru valul patru al pandemiei, acesta este un cinism fără margini.

Când sute de români mor zilnic, iar tu te agăți de negocieri politice fără sens, asta arată o lipsă cumplită de empatie față de drama a mii de familii.

Când matematica arată că schița ta de Cabinet-fantomă va strânge cele mai multe voturi contra din istoria Parlamentului, să insiști bezmetic în a prelungi criza politică în plin dezastru sanitar înseamnă, la final, iresponsabilitate.”, a scris pe FB, Ciolacu care a conchis „Alianțele politice se fac și se desfac, economia se poate repara, dar viețile pierdute nu le mai poate aduce nimeni înapoi!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.