PSD | D. Zamfir: Partidele de dreapta de la guvernare au decis să omoare o lege de plafonare a preţurilor la energie şi gaze

PSD | D. Zamfir: Partidele de dreapta de la guvernare au decis să omoare o lege de plafonare a preţurilor la energie şi gaze

Senatorul PSD Daniel Zamfir a declarat luni, 18 octombrie 2021, că PSD nu este de acord cu varianta finală reieşită în urma dezbaterilor din comisii a proiectului de lege de adoptare a OUG 118/2021 şi consideră că Ordonanța nu va putea fi aplicată începând cu 1 noiembrie.

„Am asistat la un ghiveci, în care partidele de dreapta, de la guvernare, au amestecat acest mecanism de compensare. Frustraţi, din păcate şi din orgoliu, au decis să omoare o lege de plafonare a preţurilor la energie şi gaze. 175.000 de oameni au semnat pentru plafonarea preţurilor la energie şi gaze. A ieşit o lege greu de aplicat, pentru că sunt implicate două instituţii, una din subordinea Ministerului Muncii şi ANRE. 1 noiembrie este termenul de intrare în vigoare a legi însă, aşa cum arată Ordonanţa, este imposibil ca această lege să intre în vigoare atât de repede”, a explicat senatorul PSD.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.