N. Cionoiu: Guvernul trebuie să intervină pentru reducerea prețurilor la carburanți

N. Cionoiu: Guvernul trebuie să intervină pentru reducerea prețurilor la carburanți

Senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu susține că Guvernul trebuie să intervină pentru reducerea prețurilor la carburanți, avansând și două variante în acest sens.

“Guvernul trebuie să intervină pentru reducerea prețurilor la carburanți, fie prin stabilirea unui preț maximal la clientul final, fie prin limitarea adaosului comercial.Este necesară introducerea preţului maximal pe o durată limitată de timp, astfel încât să oprim încercările celor ce activează în această industrie, de a goli buzunarele românilor, profitând de contextul în care se află România prin creșterea nefondată a prețurilor. În prezent, preţul barilului este 110 dolari, prin urmare, preţul la pompă ar fi trebuit să scadă la 6,7 lei, însă pe piaţă este circa 9 lei/litru.”, a scris pe pagina personală de Facebook Cionoiu care a mai adăugat că “PSD susține acordul partidelor din Coaliție cu privire la necesitatea unei intervenții hotărâte din partea Guvernului pentru combaterea creșterii prețurilor la carburanți.”

“PSD solicită ministrului Energiei, Virgil Popescu, să prezinte urgent în Coaliție propunerea de reglementare pentru realizarea acestui obiectiv, ori acceptă plafonarea prețului, ori vine cu o altă soluție fiabilă în acest sens.”

Nicușor Cionoiu, senator PSD Călărași

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.