N. Cionoiu: Această inițiativă a PSD îndreaptă omiterea intenționată a celor de la USR

N. Cionoiu: Această inițiativă a PSD îndreaptă omiterea intenționată a celor de la USR

Senatorul PSD de Călăraşi, Nicuşor Cionoiu susţine, printr-un mesaj postat astăzi pe Facebook, că Partidul Social Democrat a încheiat „definitiv subiectul pensiilor speciale”, depunând un proiect de lege care vizează eliminarea lor.

„PSD pune capăt privilegiilor nedrepte și încheie definitiv subiectul pensiilor speciale. Ne-am asumat acest rol și suntem hotărâți să luptăm în interesul cetățenilor eliminând abuzurile și inechitățile care au durat oricum prea multă vreme.

În acest sens, PSD a depus la Parlamentul României un proiect pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor și a făcut astfel ceea ce alte partide politice doar s-au prefăcut că vor face.

Eliminarea pensiilor deputaților și senatorilor este o prioritate mai ales în contextul socio-economic de astăzi, când discutăm de grave probleme financiare ce afectează majoritate cetățenilor. Pentru a putea construi o societate prosperă și un viitor mai bun pentru toți românii, principiul contributivității trebuie să primeze în întreg sistemul de pensii publice.”, susţine senatorul călărăşean care a continuat „Această inițiativă a PSD îndreaptă omiterea intenționată a celor de la USR, care au redactat PNRR, dar nu au inclus pensiile parlamentarilor în jalonul pensiilor speciale. Nu putem pune pe seama unei scăpări din neatenție faptul că au „omis” tocmai pensiile speciale ale parlamentarilor. PSD continuă să-și respecte angajamentele făcute și să lupte pentru dreptatea socială.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.