PSD | M. Ciolacu, după discuţiile cu sindicatele din Sănătate: Am convenit să le răspundem majorităţii solicitărilor

PSD | M. Ciolacu, după discuţiile cu sindicatele din Sănătate: Am convenit să le răspundem majorităţii solicitărilor

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a declarat marţi, 30 mai 2023, că a avut o discuţie aplicată cu reprezentanţii sindicatelor din Sănătate, alături de ministrul Alexandru Rafila, şi au convenit să le răspundă majorităţii solicitărilor.

„Aşa cum am spus, am stopat orice negociere politică până la rezolvarea problemelor sociale din ţară. Astăzi am avut o discuţie foarte aplicată cu reprezentanţii sindicatelor din Sănătate, alături de ministrul Alexandru Rafila. Angajaţii din sistemul sanitar sunt cei care au stat în prima linie a luptei cu pandemia, în timp ce alţii fumau şi beau în Guvern. De aceea, respectul faţă de ei trebuie tradus şi prin fapte concrete. Am convenit astăzi să le răspundem majorităţii solicitărilor. Toate salariile din sistem vor fi aduse la grila convenită prin legea salarizării unitare. Posturile din sistemul sanitar vor fi deblocate. Voucherele de vacanţă vor fi acordate pentru toţi angajaţii din sistem”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Sursa www.psd.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.