Marius Dulce, despre sondajul din PNL: E clar că acolo e o problemă!

Marius Dulce, despre sondajul din PNL: E clar că acolo e o problemă!

Liderul PSD Călăraşi, Marius Dulce a comentat pentru www.arenamedia.ro sondajul de opinie desfăşurat în cadrul PNL care vizează desemnarea celui mai bun liberal pentru Primăria Călăraşi, la localele din septembrie subliniind că cetăţenii s-au săturat de „prestaţia” administraţiei liberale, cu precădere în acest ultim mandat.

„În mod normal, nu ar trebui să mă intereseze cine şi de ce a iniţiat sondajul respectiv, întrucât până la urmă e vorba de aceeaşi Mărie dar cu altă pălărie. Ce să mai pretinzi după ce ai fost 3 ani şi jumătate unul din viceprimari lui Drăgulin? Angajamentele au fost asumate încă din 2016 de echipa liberală condusă de actualul primar care a devenit între timp şi şeful, în plan judeţean, al partidului. Drăgulin avut „guvernul său”, a avut tot ce i-a trebuit la dispoziţie şi cu toate acestea multe din promisiunile făcute în 2016 n-au fost onorate şi vor rămâne, în continuare, tot promisiuni electorale. Deci, preţ de un mandat întreg nu a fost în stare să facă nimic. A beneficiat de bani proveniţi din împrumuturi bancare, de alocări din rectificări bugetare însemnate când ţara era condusă de PSD, susţine că a semnat o grămadă de proiecte cu finanţare externă însă tot nu a făcut nimic. Observăm cu ochiul liber că toate aceste lucrări promise în 2016 sunt începute dar nici una finalizată. Să vă aduc aminte din nou de canalizarea din Măgureni, de Piaţa Mare, de canalizarea din strada Locomotivei? Iată că aceste promisiuni, prezentate frumos cetăţenilor prin intermediul filmuleţelor şi al fotografiilor ori planşelor, au rămas la acelaşi stadiu. Din păcate, realitatea confirmă managementul slab prestat în tot acest timp de Drăgulin şi de colegii săi din Executiv şi din Consiliul Local.” a spus Dulce care a continuat “Este foarte urât ce se vede, exemplul cel mai concludent este B-dul. N. Titulescu. Mergeţi pe acolo şi-o să vedeţi că deja se deteriorează lucrările realizate. Din punctul meu de vedere, realitatea n-are nicio treabă cu planşele bine făcute şi prezentate cândva în plenul şedinţei Consiliului Local. Şi este păcat pentru că se vor cheltui mulţi bani fără să obţinem ceea ce ne dorim. Adică un confort, ceva frumos de care să fim mândri. Nu ştiu dacă acest Executiv are de ce să fie mândru pentru că în 4 ani de zile chiar nu a făcut nimic deşi, repet, a avut la dispoziţie tot.”

Dulce se întreabă retoric cui îi mai serveşte sondajul de opinie în condiţiile în care cetăţenii percep foarte bine realitatea şi în consecinţă nu mai pot fi păcăliţi cu astfel de “permutări” în prag de alegeri. “Ce mai pot ei sonda? De fapt, se contestă între ei. Este clar că e o problemă. Oricum cetăţenii nu îi mai vor. În 2020 acest Executiv va pleca acasă!” a conchis Marius Dulce, principalul contracandidat al primarul în funcţie la localele din septembrie.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.