M. Ciolacu: Desemnarea, în batjocură!, a lui Cioloș arată cât de rupt de realitate, cât de cinic și cât de lipsit de responsabilitate este Iohannis!

 M. Ciolacu: Desemnarea, în batjocură!, a lui Cioloș arată cât de rupt de realitate, cât de cinic și cât de lipsit de responsabilitate este Iohannis!

România a ajuns captivă unei găști de iresponsabili, preocupați doar de funcții, bani și satisfacerea orgoliilor politice! Niciodată, în istoria modernă a României, ruptura dintre cei care conduc țara și populație nu a fost atât de mare, susține, prin intermediul unui mesaj postat joi pe pagina personală de Facebook, Marcel Ciolacu, liderul PSD subliniind președintele Iohannis ar trebui să empatizeze cu poporul iar o decizie corectă ar fi formarea unui guvern de specialiști apolitici care să gestioneze problemele grave din sănătate și economie. “Desemnarea, în batjocură!, a lui Cioloș când românii nu mai au loc - nu doar în spitale, dar și în cimitire! - arată cât de rupt de realitate, cât de cinic și cât de lipsit de responsabilitate este Iohannis!

Aproape 400 de morți pe zi! După ce, în urmă cu trei luni, Iohannis spunea că a rezolvat pandemia. Dacă astăzi președintele ar fi față în față cu o familie care și-a pierdut un bunic, o mamă sau un copil, oare ce le-ar spune?? Tot că a învins pandemia??!

E prea mult! Cred că a venit momentul ca Iohannis să coboare printre români, să le vadă suferința, să le vadă lacrimile și, măcar în ultimul ceas, să ia o decizie corectă. Un guvern de specialiști apolitici, care să gestioneze pandemia și economia, până la organizarea alegerilor anticipate!

După atâta distrugere, e momentul să se apuce și să construiască! Datoria președintelui este să găsească soluții pentru probleme românilor: epidemia și veniturile care scad dramatic!”, a conchis Ciolacu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.