Frumușani | Florică Bălan a depus astăzi jurământul

Frumușani | Florică Bălan a depus astăzi jurământul

Noul primar al comunei Frumușani, social-democratul Florică Bălan a depus astăzi jurământul.

La eveniment a participat și liderul PSD Călărași, Vasile Iliuță care a postat în acest sens și un mesaj pe Facebook. “Am participat, în urmă cu câteva minute, alături de echipaPSD, la festivitatea de depunere a jurământului noului primar al localității Frumușani. Florică Bălan pornește la drum cu toată susținerea mea și a colegilor mei, dar și cu încrederea comunității care i-a acordat votul. Succes și idei bune pentru dezvoltare!”, se arată în mesajul postat pe FB de Vasile Iliuță.

cionoiusibalan

Și senatorul Nicușor Cionoiu, prezent la festivitate a salutat victoria colegului său în alegerile parțiale din 27 iunie, felicitând deopotrivă și echipele PSD Frumușani și PSD Oltenița care au contribuit la victoria social-democraților. “Florică Bălan, noul primar al localității Frumușani, a depus jurământul de credință în fața comunității care i-a oferit încrederea prin vot. Felicitări echipelor PSD Frumușani și Oltenița! Drum frumos spre dezvoltare!”, a scris senatorul Cionoiu pe pagina sa de Facebook.

La alegerile locale parțiale desfășurate la finele lunii iunie, Florică Bălan a obținut 1.648 de voturi (71,81%) din cele 2.295 de voturi valabil exprimate.

Principalul său contracandidat, Ștefan Lăduncă, susținut de PNL s-a clasat pe 2 cu 596 de voturi (25,97%). Userista Luiza Ionela Sava s-a situat pe poziția a 3-a la mare distanță de contracandidații săi de la PSD și PNL, obținând doar 34 de voturi (1,48%). Pe ultimul loc, în topul preferințelor locuitorilor cu drept de vot din Frumușani s-a situat Ionel Sorin Stancu, de la PMP, cu 17 voturi (0,74%).

Frumușani | Rezultate alegeri locale parțiale pentru funcția de PRIMAR

Florică Bălan (PSD): 1.648 voturi (71,81%)

Ștefan Lăduncă (PNL): 596 voturi (25,97%)

Luiza Ionela Sava (USR): 34 voturi (1,48%)

Ionel Sorin Stancu (PMP): 17 voturi (0,74%)

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.