PNL / Vede mai bine paiul din ochiul altuia decât bârna din ochiul său!

PNL / Vede mai bine paiul din ochiul altuia decât bârna din ochiul său!

Mai bine ar fi să ne uităm că la spital avem nevoie de medici, sunt secții care sunt fără medic…. Nu avem posibilitatea să îngrijim pacienții. Asta ar trebui să ne intereseze. Am înțeles că sunt datorii la spital. Poate că acum după ce s-a aprobat bugetul găsește bani și pentru plata acestor datorii.” a gângurit vineri Drăgulin făcând pe lupu’ moralist la adresa lui Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean. De cât tupeu să dea dovadă omul ăsta văzând paiul din ochiul altuia nu şi bârna din ochiul său!

Pai oraşul pe care-l administrezi, în calitate de primar de vreo 8 ani, măi nene, arată ca după război. Cred că e cea mai „urâtă” capitală de judeţ din ţara asta. Străzile, bulevardele sunt pline de gropi devenind un coşmar pentru toţi şoferii. Piaţa Centrală e de circa un an şi jumătate un crater imens.

Bugetul de investiţii pentru acest an e făcut în proporţie de 74% din împrumuturile bancare care au ajuns la limita de 670 de miliarde de lei vechi pentru care plătim deja dobânzi consistente.

Reabilitarea şi modenizarea B-dului N. Titulescu a rămas un vis frumos în planşe. În realitate e o imensă parcare în aer liber!

Strada Griviţa, investiţie de circa 100 de miliarde de lei vechi a devenit o adevărată bătaie de joc la adresa călărăşenilor, mai ales a celor care locuiesc acolo.

Toate astea de mai sus nu te deranjează? Chiar mai ai timp şi chef ca să-ţi mai bagi şi nasu’ în ograda altuia?

Pe el îl doare burta de Spitalul Judeţean în condiţiile în care habar n-are câte eforturi se fac nu doar pentru aducerea medicilor ci şi pentru achiziţionarea de aparatură medicală de înaltă performanţă pe care s-o utilizeze medicii care se lasă greu la Călăraşi chit că li se oferă şi locuinţe de serviciu. El n-a băgat nici un leu  în vreun spital niciodată. Ce-ar fi fost dacă ar fi avut „soarta” lui Ţone la Olteniţa?

Călăraşiul e poate singurul municipiu reşedinţă de judeţ care nu are un cinematograf propriu. Nici sală de spectacole. Lucrurile astea nu-ţi dau fiori pe şira spinării? Că ne-ai tot trombonit cu Cinematograful Victoria sau cinematograful Orizont!

Anul trecut, ai primit de la Guvernul României fie el pesedist ori penelist 210 miliarde de lei vechi şi, culmea!, tot te plânge că n-ai bani.

Ai supradimensionat, în ultimii ani, schema de personal deşi populaţia municipiului e în scădere. E greu să ştii să susţinem salariile a peste 600 de angajaţi! Salariul brut de 5000 de euro pe care ţi-l plătim, îl meriţi?

De vreo 5-6 ani te tot chinui să finalizezi a „amârâtă” de Grădiniţă, proiect finanţat din fonduri guvernamentale în cadrul PNDL 1. Să mai poimenesc şi de creşă? De străzile din Mircea Vodă, ori din cartierul Farfuria? De lipsa canalizării din Măgureni? Visezi „urât” din cauza străzii Locomotivei?

Şi lista e mult mai lungă.

În concluzie, lasă „gargara” că pe Iliuţă are cine să-l judece.  Se termină mandatul... iar mulţi dintre noi chiar nu se supără!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.