Cuza Vodă / Marius Cojocaru nu mai e pe placul lui Filipescu&Drăgulin

Cuza Vodă / Marius Cojocaru nu mai e pe placul lui Filipescu&Drăgulin

Primarul localităţii Cuza Vodă nu mai intră în vederile liberalilor pentru localele din vară. Doar pentru că e „omul lui Iliuţă”, Cojocaru nu mai e pe placul lui Filipescu şi Drăgulin care nici măcar nu l-au mai invitat la prima sesiune foto iniţiată cu primarii care vor candida în vară sub sigla PNL.

Liberalii s-au reorientat, propunându-i consilierului local, Adrian Popa, directorul sucursalei locale a SC Comfert să devină candidatul partidului pentru funcţia de primar. Sursele noastre susţin că propunerea ar fi fost acceptată. Să fie sănătoşi şi la vară cald!

Marius Cojocaru (45 de ani) a devenit primar în iunie 2016 câştigând competiţia cu primarul în funcţie, Aurel Stan (PSD). Cojocaru a obţinut 1229 de voturi adică un procent de 60,12%, readucând PNL la „guvernare” locală după 16 ani.

În vară, actualul primar va încerca să-şi reînnoiască mandatul avându-l din nou adversar pe Stan care va candida sub sigla PRO România.

Cuza Vodă a devenit, în ultimii ani, "raiul" fermierilor, cei care decid finalmente cine să le reprezinte interesele la cel mai înalt nivel. Fără îndoială, la fel se va întâmpla şi în vară.

Cuza Vodă: Ce a fost în iunie 2016

Total alegători înscrişi în listă: 3.273

Total alegători prezenţi la urne: 2.109

Total voturi valabil exprimate: 2.044

Marius Cojocaru (PNL): 1.229 voturi / 60,12%

Aurel Stan (PSD): 769 voturi / 37,62%

Marius Stoian (UNPR): 33 voturi / 1,61%

Gheorghe Niţu (Independent): 13 voturi / 0,63%

sursa foto www.atitudineadincalarasi.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.