Nu-i glumă: Consilierii PNL, convocaţi, joi, la partid!

Nu-i glumă: Consilierii PNL, convocaţi, joi, la partid!

Drăgulin şi Filipescu chiar nu glumesc. Primul, în calitate de preşedinte al organizaţiei judeţene, i-a convocat, joi, pe consilierii judeţeni PNL, la 11.00, cu o oră înainte de momentul desfăşurării şedinţei de plen pentru „a-i instrui” pe marginea votării Proiectului de hotărâre privind aprobarea bugetului propriu al Judeţului pe 2020 şi estimările pe 2021-2023, aflat pe ordinea de zi.

Cel mai probabil, consilierilor li se va pune în vedere să nu voteze Proiectul de buget aşa cum a fost el întocmit de preşedintele CJ Călăraşi, în micimea lor, Drăgulin şi Filipescu crezând Bugetul e al lui Iliuţă şi nu al Judeţului. Cei care nu vor respecta „indicăţiile” riscă să-şi piardă mandatul de ales judeţean dar să fie şi excluşi din partid. Dictatura prinde astfel contur într-un partid în care liderii lui lasă impresia că şi-au pierdut până şi simţul raţiunii. Ar fi în stare să dea până şi foc unui judeţ doar ca să-l pedepsească pe rivalul lor „de moarte”, Iliuţă! Bunăoară, o serie de investiţii aflate în derulare vor fi suspendate pe o perioadă nedeterminată, în plus, o parte din „subordonate” riscând să-şi îngreuneze şi mai mult activităţile.

Pentru a nu fi aprobat Bugetul, Drăgulin şi Filipescu au nevoie de minim 16 voturi. Să vedem mâine în sală tot atâţia „iresponsabili”, capabili să-şi bată joc de un judeţ întreg, doar pentru că nu pot / nu vor să-şi depăşească condiţia de slugi?

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.