PNL / V. Ivanciu: Nu eu am reuşit asta ci echipa. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi!

PNL / V. Ivanciu: Nu eu am reuşit asta ci echipa. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi!

PNL Călăraşi s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor călărăşenilor la alegerile europarlamentare din 26 mai care a obţinut nu mai puţin de 7203 voturi, aproape dublu faţă de cele câştigate în 2014. Succesul repurtat de liberali l-a determinat pe liderul local, Viorel Ivanciu (foto stânga) să declare „Nu eu am reuşit asta ci echipa. Să nu-i omitem, desigur, pe primarul, Dan Drăgulin dar şi pe senatorul Răducu Filipescu care a fost alături de noi în ultimele două săptămâni şi ne-a pus la treabă. Nu ne-a convenit însă duminică seară i-am mulţumit. Eu cred că dacă nu toată echipa, măcar o parte dintre ea a muncit bine. Membrii şi simpatizanţii noştri au venit în număr mare la vot. De asemenea, o parte însemnată a populaţiei, nemulţumită de ceea ce s-a întâmplat în ultimii 2-3 ani sub guvernarea PSD, s-a prezentat la urne şiu am reuşit astfel să strângem un număr impresionant de voturi. E clar, că o singură persoană, indiferent de numele ei, nu poate realiza o astfel de performanţă. Ideea e dacă poţi să aduni în jurul tău mai mulţi oameni valoroşi. Poate că am reuşit în această campanie să convingem şi o parte din cetăţenii oraşului cărora le mulţumim. Suntem într-adevăr câştigători atât la nivelul municipiului Călăraşi cât şi pe judeţ. Am văzut că adversarii noştri au publicat tot felul de articole, de opinii, de analize însă nu mai e niciu un dubiu. Ei au pierdut, iar noi am câştigat. Ca să preiau un termen din sport, aş vrea să le arăt celor care încă mai au ezitări tabela. Acolo scrie clar 27,83% - PNL faţă de 25,57% - PSD”.

În urma campaniei şi a scrutinului de duminică, Viorel Ivanciu a rămas plăcut impresionat şi de forţa pe care a arătat-o echipa liberală care a obţinut până la urmă, la nivelul municipiului reşedinţă de judeţ, cel mai bun rezultat din istoria alegerilor europarlamentare. „Pentru prima oară, după multă vreme, am observat un lucru care m-a impresionat şi anume faptul că am văzut lângă mine nişte oameni foarte valoroşi care s-au integrat cu succes într-o echipă câştigătoare” a mai adăugat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele liberalilor călărăşeni, viceprimarul Viorel Ivanciu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.