PNL / Nu vă grăbiţi cu săpatul...

PNL / Nu vă grăbiţi cu săpatul...

„În ședința Biroului Politic al Organizației Județene a PNL Călărași, ședință statutar constituită, ce a avut loc în data de 13 februarie 2020, s-a pus în discuție activitatea politică și declarațiile preș. CJ Călărași, Vasile Iliuță, din ultima perioadă, dar și poziția pe care o are vizavi de PSD. I s-a cerut demisia de onoare până luni, 17 februarie, în caz contrar, va începe procedura de retragere a sprijinului politic, propunere votată în unanimitate de toți cei prezenți”., aşa a glăsuit recent, Drăgulin, de data asta, într-o română aproape impecabilă.

Băi, e clar, el şi Filipescu, şeful său în partid, nu-l mai halesc pe Iliuţă nici măcar cu un sac plin cu lămâi. Iar cei din jurul lor nu prea contează pentru că ei înghit întotdeauna pe nemestecatelea.

Bravo, pufoşilor! Voi chiar credeţi că pe Iliuţă l-a luat tremuriciul de la ameninţările voastre? Viaţa merge mai departe, cu sau fără el în partid. N-am văzut în schimb aceeaşi virulenţă prin partid în 2014 când actualul preşedinte, Drăgulin, şi atunci primar în funcţie a tăiat-o la UNPR, partidul condus de “penalul” Gabi Oprea. Probabil că n-a fost nevoie pentru că şi plecarea nu era întâmplătoare!

Dar ce nu înţeleg, acum, eu şi multă altă lume e de ce-l urâţi voi atât de mult pe Iliuţă! N-am văzut pe nicăieri şi niciodată vreo referire de-a voastră cu privire la munca pe care “a prestat-o” până acum în calitate de preşedinte de Consiliu Judeţean. Dacă şi-a făcut rău treaba, dacă a îndeplinit sau nu promisiunile asumate în 2016. Măcar o vorbă, o flegmă, o înjurătură! Nimic!

Singurul reproş pe care-l auzim cu toţii din 2017 încoace e că s-a dat cu PSD-ul. De fapt, l-aţi gonit pur şi simplu acolo doar ca să vă justificaţi ura care nu vă dă pace. Acum îl somaţi să-şi dea demisia de onoare iar mâine – poimâine o să-l excludeţi fără ca măcar să-I asiguraţi o judecată corectă, statutară, democratică. Aşa cum scrie în Statutul vostru pe care nu l-aţi citit niciodată. Pentru că cititul tâmpeşte!

Dacă tot v-aţi chinuit să-l trimiteţi în partidul ciumelor roşii pentru că acolo credeţi voi că i-ar fi locul, de ce aduceţi purtători de ciumă roşie în partid vostru plin de sfinţi? Aţi deschis larg uşa, ba chiar aţi şi rânjit „fasolea” la cameră, de bucurie că l-aţi adus chiar pe ditamai ex – pesedistul şef. Şi mai urmează şi alţi „guţulani”, trădători de meserie, care se vând pentru o slujbă bine plătită la stat.

Pentru voi, e înjositor când pleacă cineva la PSD, în schimb e supercool că vă primeniţi gaşca de no – name-uri cu stele căzătoare de la PSD. Şi nu e prima oară. Şi prin 2011, v-aţi mândrit cu nişte fosile politice pesediste pe care le-aţi aşezat destul de în faţă, semn că ce-aveaţi atunci prin ogradă nu valorau nici cât o ceapă degerată.

Nu vă grăbiţi cu săpatul că s-ar putea, cine ştie?, să deveniţi chiar voi beneficiarii muncii...voastre!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.