Pandea, impresionat de gestul lui Filipescu: Dom’le, ai fost primul care mi-ai oblojit rănile!

Pandea, impresionat de gestul lui Filipescu: Dom’le, ai fost primul care mi-ai oblojit rănile!

Gata, s-a elucidat şi “misterul” în ceea ce priveşte trecerea lui Ciprian Pandea în Partidul Naţional Liberal, transfer oficializat joi după-amiază în cadrul unui BPJ al partidului.

Senatorul Filipescu, autorul acestei “achiziţii foarte bune pentru PNL”, ca să citez din clasici în viaţă, a explicat şi motivul pentru care fostul lider al PSD Călăraşi a ales să lucreze de-acum pentru PNL, după un “intermezzo” la PRO România.

E chiar foarte emoţionant să auzi cum un om politic atât de puternic, precum Filipescu, necruţător cu adversarii politicii, mai face şi pe vraciul oblojind rănile unui mult mai tânăr coleg de breaslă şi de funcţie, de la un partid rival pe care ar fi trebuit să pună bâta şi nu pansamentul. “Eu am avut o discuţie cu el atunci când era foarte rănit. A spus “Dom’le, ai fost primul om care mi-ai dat telefon şi m-ai invitat la o cafea să stăm de vorbă. Şi pentru că am făcut gestul, ei bine, am făcut gestul că-s vulpe bătrână în politică, şi am prins momentul şi atunci a zis: Dom’le, ai fost primul care mi-ai oblojit rănile şi pentru asta vreau să vin încoace”, a „povestit” Filipescu vineri într-o conferinţă de presă. Într-adevăr, impresionant până la lacrimi!

Cum să nu-l iubeşti pe acest „animal politic” care emană atâta bunătate şi omenie exact atunci când ai cea mai mare nevoie de un suflet cald lângă tine! Cu moralul, de-acum, ridicat la maxim, tânărul Pandea e deja cu mâna pe par ca să lovească în liderii PSD. Coincidenţă sau nu, are şi motive destule!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.