PNL / Gabriel Rădulescu a demisionat din Consiliul Judeţean

PNL / Gabriel Rădulescu a demisionat din Consiliul Judeţean

La finalul şedinţei ordinare de plen a Consiliului Judeţean, desfăşurată joia trecută, Gabriel Rădulescu a anunţat că demisionează din funcţia de consilier judeţean, renunţând şi la calitatea de membru al PNL Călăraşi.

Rădulescu intenţionează să candideze în vară la locale la funcţia de primar al comunei Independenţa din partea PSD.

Rădulescu a fost la al doilea mandat de consilier judeţean, ocupând locul 11 pe lista de candidaţi propusă în 2016 de PNL. Locul său va fi luat cel mai probabil de Silviana Şestacovschi, aflată pe locul 22 pe lista de candidaţi PNL. Ocupantul locului 21, Adrian Anghel Popa deţine mandatul de consilier local al comunei Cuza Vodă şi e greu de crezut că va renunţa la această „responsabilitate” mai ales că la vară ar putea fi reprezentantul PNL în bătălia pentru Primăria localităţii respective.

Ce candidaţi mai figurează pe lista PNL, propusă în 2016 pentru Consiliul Judeţean Călăraşi: 21. Anghel Adrian Popa, 22. Silviana Şestacovschi; 23. Dumitra Ciubotă Roşie Vasile; 24. Elisabeta Neagu; 25. Dragoş Coman; 26. Ruxandra Prică; 27. Valentin Marin; 28. Ion Sfetcu; 29. Ştefan Stan; 30. Viorel Ivanciu; 31. Gheorghe Dobre

gabrielradulescu

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.