PNL / C. Pandea: Guvernul Liberal a reușit să simplifice prin digitalizare modalitatea de obținere a documentelor electronice de către cetățeni prin intermediul Spațiului Privat Virtual

PNL / C. Pandea: Guvernul Liberal a reușit să simplifice prin digitalizare modalitatea de obținere a documentelor electronice de către cetățeni prin intermediul Spațiului Privat Virtual

Candidatul PNL Călărași pentru Senatul României, Ciprian Pandea a scris joii pe pagina personală de Facebook că partidul pe care-l reprezintă a înțeles că digitalizarea României este una dintre priorități, Guvernul Orban reușind să simplifice prin digitalizare modalitatea de obținere a documentelor electronice de către cetățeni prin intermediul Spațiului Privat Virtual în anul 2020.

“Sunt tânăr și sunt dependent de tehnologie. Ca și tine, cel care citești acest mesaj, cel mai probabil. Am crescut în perioada de dezvoltare rapidă a tehnologiilor, iar activitățile mele zilnice, în mod natural, înseamnă accesul la dispozitive smart. Plătesc cumpărăturile cu telefonul mobil, îmi plătesc impozitele și taxele în același mod. Iar în ultimii ani, ca orice contribuabil pentru care accesul online la informații și documente înseamnă timp câștigat, mi-am droit o digitalizare a instituțiilor statului.

Și mă bucur că Partidul Național Liberal a înțeles că digitalizarea României trebuie să fie una dintre priorități.

Astfel, Guvernul Liberal a reușit să simplifice prin digitalizare modalitatea de obținere a documentelor electronice de către cetățeni prin intermediul Spațiului Privat Virtual în anul 2020, față de ultimii ani.

Au fost emise șapte miloane de documente de la începutul anului, incluzând adeverințe de venit, certificate de atestare fiscală, decizii, notificări, înștiințări sau documente privind contribuțiile sociale declarate de angajatori.

Iar lucrurile nu se opresc aici. Guvernul Orban a elaborat o strategie prin care propune cheltuirea a circa 2,4 miliarde de euro pentru digitalizarea serviciilor publice, în următorul deceniu. În ultimul an, am arătat că se poate!” este mesajul postat de Ciprian Pandea, locul 1 pentru Senat, pe pagina personală de Facebook.

La comanda Partidului Național Liberal Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200025

pandeadigitalizare

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.