Liberalii călărășenii sunt de partea lui Ludovic Orban!

Liberalii călărășenii sunt de partea lui Ludovic Orban!

În ultima ședință de Birou Politic Județean, desfășurată vineri, 12 februarie, la Călărași, liberalii au adoptat o Rezoluție de susținere a președintelui partidului, Ludovic Orban.

Filiala Călărași a fost și este o susținătoare a demersurilor conducerii Partidului Național Liberal, a președintelui Ludovic Orban, pentru gestionarea cu responsabilitate a situației grea cu care România, la fel ca întreaga omenire, se confruntă de aproape un an de zile.

Partidul Național Liberal, cu sprijinul electoratului, a reușit în ultimii ani să scoată România de sub guvernarea anti-europeană, anti-democratică a Partidului Social Democrat și să își asume, probabil, cea mai grea guvernare de după revoluție.

Guvernul Ludovic Orban a impus măsuri sociale și economice pentru combaterea și limitarea efectelor pandemiei, reușind în același timp să creeze premisele pentru stabilitatea necesară revenirii și recuperării din criza creată de COVID 19.

În ciuda nemulțumirilor determinate de măsurile responsabile ale guvernului liberal, ce au adus costuri electorale, Partidul Național Liberal a reușit la alegerile parlamentare un scor care să îi permită constituirea unei coaliții capabile să gestioneze ieșirea din criza impusă de virus și dezvoltarea pe baze solide a României în următorii ani.

Cu toate acestea, în spațiul public au apărut declarații din partea unor colegi liberali care, în loc să întărească în percepția publică, reușitele partidului și guvernării liberale, au adus prejudicii de imagine.

Facem apel, pe această cale, la dezbaterea în forurile interne a eventualelor probleme sau neînțelegeri și gestionarea cu responsabilitate a discursului public, mai ales în această perioadă în care românii au așteptări mari de la principalul partid aflat la guvernare.

De asemenea, ne manifestăm sprijinul pentru președintele partidului Ludovic Orban, pentru colegii noștri din conducerea centrală a Partidului Național Liberal care au ales să ia cu echilibru și înțelepciune deciziile ce se impun, în aceste vremuri atipice și dificile.

Împreună pentru români, pe drumul cel bun, prin noi înșine !

Biroul Politic Județean al PNL CĂLĂRAȘI

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.