Deculescu, fanul lui Grapini?

Deculescu, fanul lui Grapini?

Valentin Deculescu, „pesă” rară din angrenajul de succes al PNL Călăraşi, n-avea cum să treacă peste Ziua Naţională a României fără să-şi exprime public sentimentele sale patriotice, dragostea şi grija faţă de trecut, prezent, viitor, etc., prin intermediul unui mesaj care a fost preluat de presa locală.

„Ziua de 1 Decembrie ar trebui să reprezinte pentru toți, români din țară sau din străinătate, un moment de solidaritate, de bucurie și înțelegere, indiferent de tensiunile politice, economice sau sociale, un reper de neam, o bornă a istoriei tricolore!

Vă invit să ne slăvim neamul și să ne lăudăm țara, să-i glorificăm pe cei care au creat România, au luptat și murit pentru ea, să fim fericiți și mândri, de ziua noastră! La mulţi ani, ţara mea, la mulţi ani, români, la mulţi ani, călărăşeni!”, ne-a urat desigur tuturor domnul Deculescu.

aldis

Vicepreşedintele organizaţiei judeţene PNL Călăraşi a „plagiat” din nefericire, cu excepţia ultimei propoziţii, cuvânt cu cuvânt un fragment din mesajul europarlamentarului Maria Grapini, „găzduit” încă de sâmbătă de site-ul www.caleaeuropeană.ro (vezi facsimil mai jos). Jenant, nu? N-am ştiut că ditamai Deculescu, om important cu nenumărate funcţii deţinute în administraţia locală şi judeţeană, e un mare admirator al unei reprezentante a „Ciumei roşii” dar probabil că trecutul său pesedist încă-i mai joacă feste. Semn că marile valori PNL, trecute şi actuale (de pildă Brătienii ori Iohannis, Orban, Turcan, Rareş Bogdan, etc) încă nu l-au convins pe distinsul colaborator al primarului Drăgulin ca să se mai hrănească din seva lor.

grapini

Apropos de Drăgulin. ‘Mnealui s-a dovedit însă ceva mai „ponderat” în arta copierii.

„Fără eroismul și jertfa înaintașilor noștri, nu puteam sărbători Marea Unire a românilor, și, de aceea, mai ales în această zi, să nu uităm că nimic durabil nu se poate construi fără sacrificiu!

Să cinstim această zi, să fim recunoscători pentru prezent și optimiști pentru viitor, punând zi de zi, fiecare dintre noi și împreună, o piatră în plus la construcția durabilă a țării, dar și a orașului în care trăim.

La mulți ani, România! La mulți ani, români! La mulți ani, călărășeni, oriunde v-ați afla!” a cuvântat Drăgulin pe Facebook atât pe pagina partidului cât şi pe cea proprie..

Preşedintele PNL Călăraşi, partidul care „a ras” tot la europarlamentare şi prezidenţiale a dat publicităţii un mesaj (vezi mai sus!), doar jumătate dintre el fiind plagiat. Mai exact „începutul” pe care l-am regăsit şi în mesajul transmis tot cu ocazia Zilei Naţionale, dar în urmă cu un an de şeful IPJ Constanţa, Constantin Dancu. Deh, altă „pesă”, alte gusturi!

dragulin2

Imaginaţi-vă, oameni buni, cam în ce lume trăim. Oamenii ăştia care conduc municipiul de ani de zile, politicieni de top cu victorii nenumărate în diverse bătălii electorale, nu-s capabili nici măcar să-şi exprime nişte gânduri personale, izvorâte din sufletele lor. Ei ştiu doar să plagieze, crezând, în trufia lor nemăsurată, că e suficient doar să „mâzgălească” spaţiul public cu astfel de „minciuni”. Din păcate, pentru ei, „hoţia” pare să fi devenit un mod de viaţă!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.