PNL Călăraşi / Filipescu – Drăgulin 1-0. Să vedem ce decide VAR-ul, pardon Centrul!

PNL Călăraşi / Filipescu – Drăgulin 1-0. Să vedem ce decide VAR-ul, pardon Centrul!

După ce au preluat guvernarea în urmă cu doar câteva săptămâni şi i-au asigurat un nou mandat alogenului la Cotroceni, liberalii au trecut la împărţirea “sinecurilor” din teritoriu. A funcţiilor din deconcentrate că nici la ei n-aleargă cineva din convingere.

Bunăoară la Călăraşi, spuma liberală a judeţului s-a întrunit, într-o şedinţă de lucru a BPJ-ului, miercuri după-amiază la Călăraşi, în “sediul” de la Primărie pentru a desemna persoana capabilă să conducă… Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi. Nimic, în plus. Pe listă au figurat două “amazoane”, bineînţeles “super – profi”, fiecare cu proptele bine înfipte de la “vârf”. Lucica Barbu, susţinută de senatorul Răducu Filipescu a câştigat bătălia cu şefa CCD-ului din 2012 încoace fără întrerupere, Camelia Croitoru, protejată a preşedintelui, Dan Drăgulin, cu scorul de…26-25. Nu-s puncte şi nici goluri ci pur şi simplu voturi. Rezultatul nu i-a picat deloc bine lui Drăgulin, decis să răstoarne votul de miercuri în favoarea sa cu ajutorul Centrului. O reuşi? Ce credeţi?

Cam aşa se va întâmpla, oameni buni, în continuare în acest partid, asistând de pe margine cu pop – cornul în dotare, la noi “ciocniri” între “greii” Drăgulin şi Filipescu. Mai au atâtea funcţii de împărţit, nu?

Cât priveşte funcţiile de prefect şi subprefect, scoase şi ele demult la mezat, nicio noutate. Numele date ca certe, vinerea trecută de acelaşi Filipescu, Marian Stoica pentru prefect, respectiv Ion Stan pentru subprefect n-ar mai fi de actualitate, în ciuda eforturilor făcute de baronul devenit senator pe lângă Orban. Şansele ca ei să mai ajungă în fruntea Prefecturii Călăraşi au devenit aproape nule. Dar… Să nu ne pripim.

Lupta de putere în PNL Călăraşi abia a reînceput avându-i ca protagonişti de data asta pe Drăgulin şi Filipescu, autointitulaţi “Doi buni conducători” în urmă cu vreo 7 ani jumate’, la locale. Primul se tot chinuie de vreo 2 ani şi jumătate să-i convingă pe ceilalţi că el e şeful PNL Călăraşi iar cel de-al doilea nu vrea în ruptu’ capului să lase partidul pe mâna fostului său...subaltern.

Imaginaţi-vă cam ce de ce repere se agaţă tinerii frumoşi şi liberi din partid care şi-au tocit recent pantofii în campanie pentru ca ei să dea bine la Centru precum şi pentru o... Ro-mâ-nie nor-ma-lă!

aldis

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.