Cum ar putea câştiga liberalii „parţialele” de la Lehliu Gară

Deşi se laudă că deţin în portofoliu nu mai puţin de 37 de primari şi o majoritate simplă în Consiliul Judeţean (Executiv monocolor galben), liberalii recunosc că sunt total descoperiţi la Leliu Gară, în perspectiva alegerilor locale parţiale programate de Guvern pe 11 iunie. Noul lider al partidului, Dan Drăgulin a declarat vineri că va încerca să identifice pentru aceste alegeri cel mai bun candidat în urma realizării unui sondaj de opinie. O iniţiativă măcar „curioasă” în condiţiile în care l-ar avea la dispoziţie pe Laurenţiu Bănescu. Lider al organizaţiei locale PNL Lehliu Gară, consilier judeţean din 2016, Bănescu e obişnuit cu bătăliile electorale pentru Primărie la care participă din 2008. N-a câştigat nici una pentru că lehlienii au optat de fiecare dată pentru Iulian Iacomi dar potenţial are. Nu?

Dar pentru că această variantă se pare că nu-i face cu ochiul lui Drăgulin, i-aş vinde gratis o idee boss-ului liberal. De ce nu apelaţi la primarul localităţii Dor Mărunt, Ion Iacomi?! Dumnealui e la al doilea mandat de primar, a făcut lucruri deosebite prin comună (arhiva foto etalată pe facebook e o dovadă vie!), a devenit membru al Biroului Politic Judeţean fiind votat joi seară de vreo 320 de delegaţi şi-n plus mai are o „calitate” specială: este fratele deputatului Iulian Iacomi, fost primar al oraşului Lehliu Gară care caută şi dumnealui cu înfrigurare potenţiali candidaţi prin urbe doar pentru că nu o are la inimă pe Ştefania Moga, preferata PSD. Imaginaţi-vă domnule Drăgulin, ce lupte intestine s-ar duce în sufletul deputatului Iacomi care ar trebui să aleagă între dragostea de frate şi cea de partid. Pentru care din ele, credeţi că ar opta?

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.