Ce cadou „frumos” i-a făcut Drăgulin lui Filipescu de ziua lui!

Pe 13 martie, senatorul liberal, domnul Răducu Filipescu a împlinit vârsta de 62 de ani, aniversând-o cum era şi firesc la locul de muncă, adică la Senat. Însă asta nu l-a împiedicat să primească foarte multe daruri, chiar şi mai târziu, de la colegii şi...adversarii săi din partid.

Un „cadou” pe care nu-l va uita multă vreme a venit chiar din partea preşedintelui organizaţiei judeţene PNL Călăraşi. Domnul Dan Drăgulin, fostul său colaborator din Executivul Consiliului Judeţean (2004 – 2012), a anunţat joi că va mai candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Călăraşi. Dacă-l va câştiga peste 2 ani şi 3 luni, ar fi al 3-lea pentru dpmnul Dan Drăgulin. Şi consecutiv!

Acest „dar” e tot ce-şi dorea domnul Răducu Filipescu! Pentru că are, mai degrabă, menirea de a-i umple sufletul de supărare fostului şef al partidului care s-a străduit cât a putut până acum să-l convingă pe domnul Drăgulin că nu mai e omul potrivit pentru o astfel de responsabilitate şi în consecinţă să lase loc altora. I-a dat mesaje directe şi indirecte prin presă. Degeaba s-a chinuit să-i reamintească de trecutul său „uneperist”! Domnul Drăgulin a fost de neclintit iar joi, mai mult în serios decât în glumă, a spus cu subiect şi predicat că va reprezenta pentru a 3-a oară partidul în competiţia pentru câştigarea funcţiei de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

Şi totuşi, printre îmbrăţişări, pupături şi pahare de şampanie care se vor goli cu prietenii dragi, „darul” de la domnul Drăgulin va fi pus la loc de cinste. Pentru că domnul Filipescu e un om sensibil şi chiar sentimental care apreciază lucrurile de valoare. Şi apoi, nu în fiecare zi (mă rog an!), şeful tău de partid te poate gratula cu un astfel de cadou mai ales că i-a fost oferit din inimă!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.