Conducerile TNL din Regiunea Sud Muntenia, în şedinţă de lucru la Călăraşi

Alex Vasile 15 martie 2018

Liderul organizaţiei judeţene TNL Călăraşi, Alex Vasile a susţinut joi că sâmbătă, 17 martie va avea loc la Călăraşi prima întâlnire politică a conducerilor TNL din Regiunea Sud Muntenia. La şedinţa de lucru va participa şi deputatul Mara Mareş, preşedinte TNL. “Este vorba de o acţiune politică regională la care vor participa colegii mei din conducerile TNL din Regiunea Sud Muntenia, pe care o reprezint în calitate de vicepreşedinte regional, respective,  Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Ialomiţa, Giurgiu şi desigur Călăraşi. La întâlnire va fi prezentă şi preşedintele TNL national, deputat Mara Mareş” a spus Vasile care a continuat. “Şedinţa de lucru va începe la ora 13.00 urmând ca două ore mai târziu să susţinem şi o conferinţă de presă în care să prezentăm rezultatele acestei întrevederi”.

Alexandru Vasile a mai adăugat că la şedinţă liderilor TNL din regiune va fi prezent şi preşedintele organizaţiei judeţene PNL Călăraşi, Dan Drăgulin, membru al Biroului Politic Naţional.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.