L. State: USR/PLUS este divizia politică a SRI şi are un singur obiectiv: conducerea României cu ajutorul cătuşelor

L. State: USR/PLUS este divizia politică a SRI şi are un singur obiectiv: conducerea României cu ajutorul cătuşelor

Vicepreședintele ALDE, Marian Cucșa, a transmis marți că USR și PLUS reprezintă „divizia politică a SRI” și că cele două partide sunt formate din 'puiți de securiști' care critică guvernarea PSD-ALDE dar fac afaceri cu „baronii corupți”. Replica vine după ce USR a transmis, marţi, că, ALDE pozează în reformatori ai statului, însă este în egală măsură răspunzătoare pentru „guvernarea incompetentă şi coruptă”. USR a afirmat că însuşi liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a profitat de putere, blocându-şi un dosar penal în care era acuzat de luare de mită.

“USR este un partid nou pe scena politică, însă format din oameni vechi, ce au avut și au legătură cu sistemul pe care-l blamează și s-au îmbogățit de pe urma acestui sistem. De exemplu, Dan Barna, acest mic mesia, a beneficiat din plin de contracte cu statul. Astfel, prin compania sa de consultanță, începând cu anul 2010, a derulat contracte de aproape 400.000 de euro, cu ministere și cu un consiliu local controlate de PSD. Cristian Ghinea, europarlamentar USR, prin ONG-ul său și al partenerului Ciprian Ciucu, CRPE, a devenit abonat regulat al Departamentului de Asistență Oficială pentru Dezvoltare al MAE, obţinînd 34.000 euro în 2012, 140.000 în 2013, 104.000 în 2014.” a declarat pentru www.arenamedia.ro vicepreşedintele ALDE Călăraşi, Laurenţiu State care a mai precizat “Atunci când vedem USR vedem că vechea Securitate nu a dispărut, ci ea doar s-a adaptat vremurilor noastre, exact ca un lup care-și schimbă blana, dar nu și năravul. USR/PLUS este divizia politică a SRI şi are un singur obiectiv: conducerea României cu ajutorul cătuşelor.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.