V. Diaconu: Nu intenţionez să revin în PSD în funcţia de secretar executiv

V. Diaconu: Nu intenţionez să revin în PSD în funcţia de secretar executiv

Virgil Diaconu a declarat pentru www.arenamedia.ro că nu intenţioneazză să revină în PSD Călăraşi în funcţia de secretar executiv, în ciuda dorinţelor exprimate de foştii săi colegi, în ultimele zile. „Începând de luni, odată cu preluarea conducerii organizaţiei judeţene de către Iulian Iacomi, am primit o serie de telefoane din partea foştilor colegi din PSD Călăraşi care-mi cereau să revin „acasă” şi să reocup funcţia de secretar executiv. Le mulţumesc pentru încredere, semn că mi-au apreciat activitatea desfăşurată dar nu intenţionez să mai ocup o astfel de funcţie. Le urez sănătate şi mult succes tuturor. Am lucrat bine, am avut cu mulţi dintre ei nu doar o relaţie de colegialitate ci şi de prietenie.” a spus Diaconu care a mai adăugat „Rămân în echipa domnului preşedinte al Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă, cel care mi-a făcut şi oferta de a colabora. Îi mulţumesc pentru încredere şi pe această cale”.

Virgil Diaconu a ocupat până în 2016 funcţia de secretar executiv al organizaţiei judeţene PSD Călăraşi însă în toamna acelui an a făcut un pas în spate, retrăgându-se şi din viaţa politică. De puţină vreme a fost cooptat în corpul de consilieri ai preşedintelui CJ Călăraşi, Vasile Iliuţă

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.