PRO România / R. Meseşeanu: Până la finalul lunii februarie vom lansa şi candidaţii partidului pentru localele de anul viitor

PRO România / R. Meseşeanu: Până la finalul lunii februarie vom lansa şi candidaţii partidului pentru localele de anul viitor

Coordonatorul judeţean al PRO Româniua Călăraşi, Răzvan Meseşeanu a susţinut că partidul pe care-l reprezintă se pregăteşte de alegeri interne care vor avea loc până la finele lunii februarie 2020 şi tot până atunci vor fi stabiliţi şi candidaţii pentru alegerile locale ce vor avea loc tot abul anul viitor, cel mai probabil la începutul lunii iunie. „Până la sfârşitul lunii februarie vom avea, în sfârşit alegeri interne în cadrul organizaţiilor noastre teritoriale, precm şi la nivelul filialei judeţene. Este un aspect pe care-l doreau foarte mulţi şi iată că de la Bucureşti s-a considerat că e momentul ca noi să dăm acest examen în faţa propriilor suporteri, a colegilor noştri pentru a ne legitima ca structuri de conducere” a declarat în cadrul unei conferinţe de presă Răzvan Meseşeanu care a continuat „Tot până la sfârşitul lunii februarie, avem de gând să lansăm în spaţiul public candidaţii pentru primării, Consiliile locale, Consiliul Judeţean precum şi pentru preşedinţia acestei instituţii importante pentru administraţia publică locală şi vă asigur că vom încerca să avem liste complete, absolut în toate unităţile administrativ tereitoriale. Vom încerca să facem acest lucru şi veţi vedea la momentul respectiv dacă avem surprize, dacă mergem cu oameni noi, cu persoane care au mai făcut sau nu politică”.

De altfel joi, au fost prezentaţi alţi doi membri care cel mai probabil vor fi şi candidaţii PRO România pentru Primăriile localităţilor din care provin. E vorba de Aurel Stan, fost primar al comunei Cuza Vodă, între 2008 şi 2016 şi Marius Nedelcu, om de afaceri, din Chiselet.

aldis

În altă ordine de idei, Meseşeanu a mai subliniat că în acest moment, PRO România este singurul partid de opoziţie, atât la nivel central cât şi local. „Singurul partid care poate să mai facă opoziţie este PRO România. Şi la nivel naţional şi la nivel judeţean. Este singurul partid de opoziţie. Vom încerca să monitorizăm tot ce înseamnă consilii locale prin echipele noastre din fiecare localitate, tot ce înseamnă Consiliul Judeţean, instituţii deconcentrate, cu puţinii oameni pe care se consideră că-i avem” a conchis Meseşeanu.