Ziua Iei Românești – Expoziţie de artă populară – Ediţia a VI-a

Ziua Iei Românești – Expoziţie de artă populară – Ediţia a VI-a

Biblioteca Județeană ''Alexandru Odobescu'' din Călărași are bucuria de a vă invita la un eveniment cultural organizat cu sprijinul Consiliului Județean Călărași, prin care sunt promovate tradițiile și meșteșugurile românești, valorile autentice ale comunității călărășene: ”Ziua iei românești”, ediția a IV-a.

Începând cu ora 16.00, în data de 24 iunie 2021, în Sala Perspective a Bibliotecii Județene ”Alexandru Odobescu ”, Călărași, în colaborare cu Cenaclul Artistic Phoenix și alți membri ai comunității călărășene, vom reuni într-o expoziție deosebită cămăși populare românești și alte obiecte tradiționale, deținute din bătrâni de localnici sau create de ei.

Sunt așteptați la eveniment utilizatori ai bibliotecii și orice membru al comunității, în limita locurilor disponibile și cu respectarea măsurilor de prevenire a pandemiei actuale

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.