Voluntarii călărăşeni, felicitaţi!

Voluntarii călărăşeni, felicitaţi!

Voluntarii călărăşeni au fost felicitaţi şi au primit diplome de apreciere pentru activitatea desfăşurată alături de echipajele profesioniste de pompieri ale I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi cu prilejul sărbătoririi Zilei internaţionale a Voluntarilor

La mulți ani, dragi voluntari şi mult success în toate misiunile viitoare!

Pe platoul din incinta Detașamentului de pompieri Călărași voluntarii înscrişi în Programul “Salvator din Pasiune” au fost felicitați și au primit diplome de apreciere din partea comenzii I.S.U. Călărași şi a doamnei medic coordonator UPU SMURD – doctor în medicină de urgenţă Viorica Gheorghiţă.

Doamna doctor Viorica Gheorghiţă a fost însoţită şi de o tânără studentă la medicină, Toma Miruna, care a ales să studieze medicina de urgenţă şi care a optat să îşi desfăşoare activitatea în mod voluntar la UPU Călăraşi.    

Doar 11 dintre voluntari au fost astăzi prezenți alături de noi, totalul lor fiind de 46. Voluntari din Programul “Salvator din Pasiune” prezenţi astăzi alături de pompieri au fost: Daniela, Rodica, Oana, Jasmina, Andreea A., Angelica, Ştefan, George, Andreea D, Catalina şi Alexandra.

Inspectorul şef al ISU Călăraşi şi doamna doctor coordonator UPU SMURD au avut numai cuvinte de laudă la adresa activităţii voluntarilor, i-au felicitat și le-au acordat diplome de apreciere.

Ei, ”voluntarii din pasiune” au devenit, în fapt, parte din echipa pompierilor militari călărăşeni și luptă cot la cot pentru salvarea de vieți. Voluntarii programului „Salvator din Pasiune” sunt acei oameni deosebiţi care au ales, ca în timpul liber, să salveze vieți, să îşi dedice timp preţios din timpul lor liber pentru a ajuta, pentru a fi alături de echipajele profesioniste atât la intervenţiile de tip SMURD, cât şi la celelalte misiuni şi situaţii de urgenţă la care sunt solicitaţi pompierii să intervină.

Rezultatele lor sunt impresionante, iar faptele vorbesc de la sine. „Cu ocazia zilei de 5 Decembrie - Ziua Internațională a Voluntarilor, în semn de apreciere pentru schimbările aduse prin implicarea în comunitate a acțiunilor libere și proactive cu scopul de a obține o coeziune socială și dezvoltare multilaterală. Această atitudine pozitivă vine prin grija de zi cu zi, umanitatea și determinarea de care ai dat dovadă! Mulțumim!”

Sursa Facebook ISU Călăraşi

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.