C. Corbu: Am semnat contractul de finantare pentru investiția integrată Potabilizare apă și Rețea de canalizare cu stație de epurare în sat Grădiştea

Contract AFIR Gradistea

Primarul comunei Grădiştea, Constantin Corbu, a anunţat pe contul personal de facebook că s-a semnat contractul de finanţare al cărui obiect îl reprezintă acordarea finanţării nerambursabile de către Agentţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) pentru punerea în aplicare a Cererii de finanţare pentru proiectul “Modernizare Gospodărie de apă şi înfiinţare Staţie de tratare apă în satul Grădiştea şi înfiinţare Reţea de canalizare cu staţie de epurare în comuna Grădiştea”. “Astăzi (n.r. luni, 7 mai) am semnat contractul de finantare, în valoare de 1.410.234 euro, pentru investiția integrată Potabilizare apă și rețea de canalizare cu stație de epurare în sat Grădiştea, comuna Grădiştea, județul Călărași.” este mesajul postat de primarul Corbu.

Valoarea totală eligibilă a proiectului este de maximum 6.569.109,23 lei (1.410.134 euro), cu o intensitate a sprijinului de până la maximum 100%.

Durata de execuţie este de maximum 36 de luni pentru proiectele care prevăd investiţii cu lucrări de construcţii montaj. Durata de implementare a proiectului este de maximum 33 de luni de la semnarea contractului şi reprezintă termenul limită până la care beneficiarul poate depune ultima cerere de plată.