Călăraşi | Consilierii locali, convocaţi joi, 10 noiembrie, în şedinţă extraordinară

Călăraşi | Consilierii locali, convocaţi joi, 10 noiembrie, în şedinţă extraordinară

Consiliul Local al municipiului Călăraşi se convoacă în şedinţă extraordinară, joi, 10.11.2022, ora 12.00, care se va desfăşura în sala de şedinţe a Consiliului Local Călăraşi și prin mijloace electronice, respectiv aplicaţia whatsapp / SMS cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Călăraşi pe anul 2022.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii şi finanţării proiectului cu titlul ,,Plăteşte pentru cât arunci – dotarea cu insule ecologice în municipiul Călăraşi”.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.