Ce n-a vrut / n-a putut să spună Cioloş la Călăraşi!

Ce n-a vrut / n-a putut să spună Cioloş la Călăraşi!

Miercuri după-amiază, preţ de câteva ore, municipiul Călăraşi a fost vizitat de fostul premier tehnocrat, Dacian Cioloş, acum liderul Alianţei USR – Plus. N-a venit într-o simplă plimbare ci la “treabă”, obiectivul major, enunţat şi la Călăraşi, fiind desigur obţinerea unui procent optim la viitoarele alegeri europarlamentare din 26 mai.

Cioloş a improvizat şi o scurtă conferinţă de presă în faţa fostului sediu al Primăriei, obsesiile sale “PSD” ŞI “Dragnea” bântuindu-l şi în popasul său preelectoral în oraşul de la malul Borcei.

În afară de “Jos PSD!” şi “Jos Dragnea!”, Cioloş n-a scos o vorbă despre abuzurile din justiţie. Sau despre procurorul general care prin anii ’80 făcea jocurile murdare ale regimului comunist Sau.... Nu! Culmea e că n-a făcut nici măcar vreo referire la administraţia liberală condusă de boss-ul PNL, Dan Drăgulin. Nicio critică, niciun cuvânt! 

Acum, pe bune, pe unde unde o fi ajuns în Centrul oraşului încât să nu fi sesizat starea precară, ba chiar jalnică, pe alocuri a infrastructurii rutiere? Să stea atât de prost cu vedere încât să nu-l fi deranjat nici imaginea dezolantă a zonei? Mormanul de pâmânt şi pietre care ţine acum loc de Piaţă Centrală, altădată punct de referinţă pentru călărăşeni, nu i-a provocat niciun fior pe şira spinării? În mod evident, nu! Stau şi mă gândesc, ce ar fi fost la gura lui Cioloş dacă în fruntea Primăriei Călăraşi s-ar fi aflat vreun pesedist? În mod sigur, omul ăla ar fi devenit miercuri şi ţinta preferată a lui Julien.

Şi în plan local, membrii şi simpatizanţii USR şi Plus sunt extrem de „silenţioşi” pe Facebook când vine vorba de Primărie şi Drăgulin. Nu sunt câtuşi de puţini deranjaţi de calitatea foarte slabă a Executivului Primăriei! Drama lor e că trebuie să se „sufoce”, înghiţind în sec toate înjurăturile pe care le-ar fi rostit cu multă pasiune dacă locul lui Drăgulin ar fi fost ocupat de unul din „ciuma roşie”! Să le fie de bine, nu?

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.