Politicianul, apă sfinţită!

Politicianul, apă sfinţită!

N-aş fi crezut vreodată că în 2019, înaintea a 4 mari bătălii electorale (europarlamentare, prezidenţiale, locale şi parlamentare, ultimele două, anul viitor), voi zări pe scena politică locală vreun lider de partid care să fie exact ca...apa  sfinţită. Adică să nu facă nici bine, dar nici rău. Este cazul tânărului, Cosmin Dragomir (foto centru), cel desemnat de Victor Ponta să coordoneze politic activitatea filialei judeţene PRO România Călăraşi care se tot chinuie să prindă contur. Nu ştiu de unde a apărut domnul Dragomir şi ce l-a recomandat să ocupe de o astfel de „misiune”, dar pot să vă spun că are o calitată „rară” pe care n-am mai întâlnit-o la nici un alt politician, indiferent de numele sau greutatea lui. E... „prieten” cam cu toată lumea bună din politică. Pentru dumnealui, toţi sunt băieţi de treabă. Luni într-un soi de conferinţă de presă, susţinută la sediul organizaţiei judeţene, domnul Dragomir a „uluit” puţina asistenţă, vorbind numai de bine, pe alocuri chiar la superlativ, de aproape toţi rivalii săi politici. A spus că a colaborat cu Vasile Iliuţă precizând că „e o altfel de colaborare”. Are o „părere foarte bună despre domnul Iacomi”. A discutat cu Ciprian Pandea susţinând că „are nevoie de el ca să se implice”. Răducu Filipescu „este parlamentraul potrivit pentru Călăraşi” care „a făcut lucruri bune”. Ba chiar „s-a înclinat” în faţa lui, admiţând că „are o anumită putere”. O părere bună are şi despre Sorin Vrăjitoru pe care din nefericire n-a reuşit să-l convingă să vină la Pro România „E cu PSD până la moarte” a ţinut să sublinieze domnul Dragomir. „Alex Chiriţă, Denis Ciulinaru, Răzvan Meseşeanu, am vorbit cu ei. Îi aştept” a mai susţinut Dragomir. Aici le-a umflat rău de tot. Meseşeanu negând că a vorbit vreodată cu omul – apă sfinţită!

După atâtea cuvinte frumoase, laudative la adresa tuturor, stai şi te întrebi dacă locul domnului Dragomir e în politică?! Ce caută un om atât de „politicos” cu adversarii săi în lumea asta?

Cu părere de rău dar la Călăraşi, să n-avem noi oare nici un Dragnea în miniatură pe care să-l torpileze domnul Dragomir de dimineaţa până seara şi de luni până duminică aşa cum procedează mentorul său, Victor Ponta cu cel autentic? Sau măcar vreun Codrin Ştefănescu autohton, aşa cum cel real îi stă în gât lui Mihai Tudose (fie-i inima sănătoasă!)? Eu zic că da, Slavă Domnului! Însă domnul Dragomir se face că nu-i vede! Probabil că a ajuns la sediu pe calea aerului şi nu pe străzi, altfel ar fi tras printre dinţi măcar o “înjurătură” elevată la adresa celor care ar trebui să se preocupe mai bine de starea infrastructurii rutiere.

Cu dumneavoastră, domnul Dragomir la comandă, Pro România Călăraşi are vreun obiectiv politic? Vreo ţintă, ceva? Dacă tot v-aţi lăudat adversarii, care v-au lăsat şi vă lasă şi în continuare o părere bună şi chiar foarte bună, de ce vă mai chinuiţi să-i convingeţi pe călărăşeni să vă dea votul în mai, la iarnă dar mai ales anul viitor, în două rânduri? Ce-o să le spuneţi? Că şi băieţii ăştia de care aţi pomenit mai sus, sunt oameni de treabă care au muncit pe rupte pentru prosperitatea noastră, a cetăţenilor, dar n-au avut şi soluţiile dumneavoastră magice? Eu credeam, domnule Dragomir, că orice partid politic, inclusiv  Pro România, intră într-un ring politic ca să preia puterea din mâinile celor care n-au făcut mai nimic într-o comunitate, cât o fi ea de mică, în ciuda promisiunile făcute, nu să aducă osanale adversarilor politici prin liderii săi!

Domnule Dragomir, ştim prea bine cine sunteţi! E bine că nu vreţi să vă puneţi rău cu nimeni dar în cazul acesta ar fi de preferat să faceţi un pas în spate, să lăsaţi politica deoparte şi să nu-i mai încurcaţi nici pe şefii de la Bucureşti. Ocupaţi-vă în continuare de afaceri, despre care am auzit că au crescut „frumos” ca urmare a bunelor relaţii dezvoltate în timp cu „şacalii” de mai sus.

E adevărat că ne-am săturat cu toţii de politicienii mincinoşi, şmecheri , zgomotoşi şi tupeişti care ne-au făcut viaţa amară până acum, dar vă asigur că nu mai e loc nici pentru cei care-i laudă pe cei amintiţi mai sus.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.