Handbaliștii, restanțe salariale!

Handbaliștii, restanțe salariale!

“Feblețea” fostului primar, AHC Dunărea Călărași traversează momente financiare destul de delicate. Handbaliștii care au fost “uitați” pur și simplu de Drăgulin, în ultima perioadă, nu și-au mai încasat salariile de 3 luni (perioada iulie-septembrie), restanțele cifrându-se la “frumoasa” sumă de 13 miliarde de lei vechi. În plus, clubul datorează jucătorului muntenegrean, Zarko Pejovic, în jur de 7 miliarde de lei vechi. Dintr-un foc, o ‘gaură” de vreo 20 de miliarde de lei vechi care trebuie totuși astupată în cel mai scurt timp posibil.

În plan sportiv, AHC Dunărea a disputat deja 3 partide din noul sezon al Ligii Zimbrilor. Elevii lui Gabriel Armanu au bifat 2 înfrângeri (20-21 cu HC Buzău, respectiv 26-32 cu CSM Bacău) și o victorie (35-28 cu Magnum Botoșani), ocupând în acest moment locul 9 în clasament.

Pentru Dunărea, urmează în ordine partidele cu CSM Reșița (4 octombrie, ora 19.15), CSM București (5 octombrie, ora 18.25 – live TVR1), ahc Dobrogea Sud (7 octombrie, ora 19.15), CSM Focșani (8 octombrie, ora 16.30), Minaur Baia Mare (10 octombrie, ora 19.15) și Poli Timișoara (11 octombrie, ora 16.00), toate fiind programate la Sf. Gheorghe.

Lotul AHC Dunărea Călărași
Portari: 1. Eugen Ștefan Nicolae Crăciunescu; 21. Artsem Padasinau; 20. Vlad Dumitru Rusu; 12. Cristian Bălașa
Centri: 6. Mihai Sebastian Bujor; 99. Andrei Valeriu Drăgan; 18. Nicolae Ilieș Costea
Pivoți: 43. Bogdan Marian Păunescu; 23. Dragoş Dumitru Soare; 66. Gabriel Florinel Dumitriu; 14. Daniel Panait
Extreme: 11. Gabriel Bujor; 77. Ionuț Broască; 17. Florin Dospinescu; 31. Cătălin Sabin Costea
Interi: 30. Alexios Karympov; 98. Dragoş Hanțaru; 10. Victor Vartic; 24. Amin Yousefinezhad; 8. Olekii Alexei Gancev.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.