AJF Călărași | Miercuri aflăm semifinalistele Cupei!

AJF Călărași  | Miercuri aflăm semifinalistele Cupei!

Șapte echipe din liga 4 (4 din Seria A, respectiv 3 din Seria B) și una din liga 5 luptă miercuri pentru cele 4 locuri calificante în semifinalele Cupei României – faza județeană, competiție organizată de AJF Călărași.

Venus Independența, formația de pe primul loc din topul play-off-ului Seriei A are o misiune ușoară în fața celor de L5, Phoenix Ulmu.

Meci echilibrat la Belciugatele acolo unde se vor duela Gloria Fundeni și Spicul Vîlcelele, vicecampioana la zi. Jucătorii ambelor echipe nu concep decât victoria și implicit calificarea în penultimul act al competiției.

Dunărea Ciocănești, aureolată după victoria la scor de forfait obținută sâmbătă la Floroaica în fieful Spicului, pornește cu prima șansă în meciul cu Steaua Radovanu.

Tot pentru un loc în semifinale se bat ACS Roseți și Victoria Chirnogi. Rosețenii forțează calificarea profitând și de avantajul terenului propriu.

Toate meciurile vor avea loc miercuri, 24 aprilie, de la ora 17.00. Se joacă într-o singură manșă.

Sferturi de finală | Tablou meciuri

Phoenix Ulmu – Venus independența

Gloria Fundeni – Spicul Vîlcelele

Steaua Radovanu – Dunărea Ciocănești

ACS Roseți – Victoria Chirnogi

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.