AHC Dunărea, bună de plată!

AHC Dunărea, bună de plată!

AHC Dunărea Călărași este bună de plată fiind obligată să achite restanțe financiare uriașe unui fost jucător, Zarko Pejovic (32 de ani) care și-a cerut drepturile salariale.

După ce Comisia Centrală de Disciplină a dat, pe 18 august, câștig de cauză jucătorului, AHC Dunărea a atacat decizia dar fără succes. Reunită pe 14 septembrie, Comisia Centrală de Apel a decis cu unanimitate de voturi “respingerea ca nefondat a apelului formulat de AHC Dunărea 2014 Călărași împotriva Hotărârii nr. 5 / 16.06.2020 pronunțată de Comisia de Disciplină a FRH în contradictoriu cu sportivul Zarko Pejovic”. În urma unei astfel de hotărârii, clubul de la malul Borcei va trebui să-i plătească muntenegreanului, adus la Călărași, în 2018, la solicitarea fostului antrenor, Adrian Petrea, în jur de 7 miliarde de lei vechi. O sumă destul de mare pentru bugetul și așa pricăjit al echipei antrenate de Gabriel Armanu. Conducerea clubului caută cu disperare soluții de salvare în condițiile în care și salariile jucătorilor, estimate la circa 13-14 miliarde de lei vechi, sunt neplătite de 3 luni.

Finanțată din bugetul Primăriei, AHC Dunărea care a acumulat datorii totale de vreo 30 de miliarde de lei vechi, riscă să se desființeze. Un “merit” îl are și primarul Dan Drăgulin care, pe principiul “eu te-am făcut, eu te omor”, și-a abandonat “feblețea”, mare consumatoare de bani publici din 2015 încoace, aducând-o în pragul desființării.

În campanie, dacă vă mai amintiți, toți ochii erau ațintiți asupra AFC Dunărea 2005 Călărași, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean criticându-i în termeni duri pe Iliuță&Co pentru modul defectuos în care “au manageriat” clubul de fotbal. Evident, Barbu n-a suflat atunci nici măcar un cuvințel despre situația dezastruoasă în care se afla echipa de handbal, aflată în “jurisdicția” lui Drăgulin. Atât s-a putut!

COMISIA CENTRALĂ DE APEL

Referință: PROCESUL-VERBAL NR.115 DIN DATA DE 14.09.2020
Participă: Președinte – CIUCUR PAUL, Membri- STÂNGACIU ADRIAN și MIHAI DAN

  1. DOSAR 38/A/2020

 1 Referitor la apelul formulat de AHC Dunărea Călărași 2014 împotriva Hotărârii nr. 5/16.06.2020 pronunțată de Comisia de Disciplină a FRH, în contradictoriu cu sportivul Pejovic ZarkoComisia de Apel cu unanimitate de voturi decide:

  • Respinge apelul ca nefondat. Fără cheltuieli de judecată.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.