Liga a 2-a | Pe cine va miza Pustai în partida cu Rapid

Liga a 2-a | Pe cine va miza Pustai în partida cu Rapid

FC Rapid și Dunărea Călărași se vor afla diseară față în față în meci contând pentru etapa a 20-a, penultima a sezonului regular al ligii a 2-a. Un duel extrem de important pentru ambele combatante, miza fiind prezența în play-off.

Dunărea ocupă în acest moment locul 5 cu 31 de puncte, în vreme ce Rapid e pe 11 cu 27 de puncte.

Antrenorul Cristi Pustai are mari probleme de lot, din varii motive lipsind cel puțin 6 titulari: Bodo Kanda, Saifeddine Alami, Alin Cârstocea, Sandro Djuric, Kamil Wiktorski și Mădălin Tudoran.

Au făcut deplasarea la Buftea pentru meciul programat în această seară de la ora 19.00, pe terenul CNAF, următorii jucători:

Portari: Răzvan Began, Stefan Krell

Jucători de câmp: Ionuț Sîrbu, Andrei Rus, Radu Crișan, Bogdan Șandru, Robert Sălceanu, Ionuț Țenea, Ariel Lopez, Cristi Pușcaș, Marius Fotescu, Andrei Dobre, Costin Petre, Mădălin Calu, Alexandru Ciucur, Cristi Bud, Valentin Alexandru, Sorin Sava, Adrian Bedea și Charles Acolatse.

În runda precedentă, Dunărea a câștigat cu 1-0 partida de la Miercurea Ciuc cu FK Csikszereda iar Rapid a cedat la Slobozia, în fața Unirii, cu 2-1.

Partida va fi arbitrată de George Cătălin Găman (Craiova), cei doi asistenții Florin Pucheanu (Ulmi – Dâmboviţa) și Gabriel Ion Catană (Târgovişte). Arbitru de rezervă este Mihai Laurențiu Ene (Bucureşti), în timp ce observatori au fost delegați Marcel Savaniu (Braşov) și Bogdan Gheorghiță (Vaslui).