Baseball / Dublă victorie pentru juniorii III ai CSS Călăraşi

Echipa de baseball, juniori III a CSS Calarasi continua seria victoriilor din anul 2014, serie inceputa in luna februarie la turneul de sala de la Roman.

Duminică, 13 aprilie, in incinta Complexului Sportiv Dunărea Calarasi, echipa de baseball, 10-12 ani, a clubului nostru a cistigat jocurile din etapa a doua a campionatului national de baseball in faţa echipei CS Atletico Alexandria cu scorurile de 17-5, respectiv 31-4.

In prima etapă CSS Călăraşi a stat. Pe o vreme nefavorabilă jocului de baseball, copiii au dat dovada de incredere de sine si spirit de echipa trecind de la starea de agonie dupa primele doua reprize din primul joc, atunci cind erau condusi cu scorul de 5-2, la cea de extaz care a fost transmisa si numarului mare de parinti, rude si spectatori care au asistat la jocuri. Din echipa noastra au facut parte urmatorii sportivi: Iordache Marius, Oprea Lucian, Ivan Razvan, Ionescu Gabriel, Olteanu Mihaita, Stanciu Cristian, Deaca Cristian, Stancu Ionut, Constantin Valentin, Ion Robert, Tuluca Laurentiu, Oprisan Vladimir, Druncea Andrei, Negoita Adrian, Neculai Gabriel, Frant Catalin, Romanet Alexandru.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.