Baseball / CS Leaders Călăraşi, locul 3 în Cupa României la seniori

baseballLa Roman in perioada 25 – 27 Aprilie 2014 s-a desfasurat Cupa Romaniei la baseball, categoria seniori. La aceasta competitie au participat 6 echipe si anume :
1. CS LEADERS CALARASI
2. CS ATLETICO ALEXANDRIA
3. LPS-CSS ROMAN
4. CS PALESTRA BUCURESTI
5. CS ROYAL IGB SUCEAVA
6. CS GIANTS NASAUD

Rezultatele echipei din noastre au fost urmatoarele:
LPS-CSS ROMAN - CS LEADERS CALARASI               10 - 9
CS LEADERS CALARASI - CS ROYAL IGB SUCEAVA     9 – 0
CS LEADERS CALARASI - CS PALESTRA BUCURESTI  13 – 0
CS ATLETICO ALEXANDRIA - CS LEADERS CALARASI  7 – 5
CS LEADERS CALARASI - CS GIANTS NASAUD           9 – 0

Clasament:
1. CS ATLETICO ALEXANDRIA
2. LPS-CSS ROMAN
3. CS LEADERS CALARASI
4. CS PALESTRA BUCURESTI
5. CS ROYAL IGB SUCEAVA
6. CS GIANTS NASAUD

Echipa noastra a aratat mult mai bine decit in ceilalti ani, fapt care se vede si in clasare, si in mod direct in jocul echipei care a fost unul foarte bun, datorita investitiilor care s-au facut in cusca de bataie si in tunul de lansat mingii de baseball. Din echipa noastra au facut parte urmatorii sportivi: Serban Iulian, Boros Alexandru, Balan Ion, Leahu Marian, Leahu Ionel, Vergu Nicolae, Chirita Remus Marian, Secareanu Cristian, Aroan Andrei, Dumitru Alexandru, Golea Adrian. Sportivul Secareanu Cristian a fost desemnat ca cel mai bun batter al competitiei. Speram ca anul acesta locul in Campionatul National sa fie unul mai sus.

Text scris de prof. Ion Bălan

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.