Cursuri de instructor de fitness si personal trainer, la Călăraşi

Cursuri de instructor de fitness si personal trainer, la Călăraşi

La Călăraşi s-au desfasurat, în premieră, cursuri de instructor de fitness si personal trainer, la complexul sportive, ”CORYGYM” din strada Rahova nr.113 care s-a acreditat pentru efectuarea acestor cursuri.

Federatia Română de Culturism si Fitness este institutia cu cea mai veche traditie în organizarea “Cursului Instructor de Fitness”, la noi in tara. De-a lungul anilor, sute de tineri si nu numai, au urmat cursurile organizate de FRCF, facand astfel primul pas catre o ocupatie noua, cu un potential deosebit. Multi dintre acestia se bucura din plin de avantajele absolvirii “Cursului Instructor de Fitness si personal trainer” organizat de Federatia Romana de Culturism si Fitness, acesta asigurand acreditare internationala din partea Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, fiind recunoscut oriunde în tarile membre UE.

aldis

Diplome obtinute: Diploma de Instructor Fitness, eliberata de Ministerul Muncii, cu valabilitate in toate statele membre UE, Diploma de Personal Trainer, eliberata de Federatia Internationala de Culturism si Fitness, cu valabilitate world wide (in orice stat).

Primul modul a fost susținut de Daniel Oprea. Fost campion naţional şi balcanic, şef al comisiei juridice de disciplină şi relaţia cu ANAD, antrenor de fitness, Daniel Oprea predă noțiunile privitoare la anatomia şi fiziologia umană, conceperea antrenamentelor de fitness individualizate, comunicarea cu practicantul, în vederea motivării şi responsabilizarii acestuia.

A doua parte a cursului “ Instructor Fitness si personal trainer ” – modulul practic – a fost susţinut de Monica Mureşan, campioană mondială absolută, multiplă campioană europeană, balcanică şi naţională, antrenor de fitness, vicepreşedintele Federaţiei Române de Culturis şi Fitness.

Cursurile a fost absolvit cu succes de toti participantii. Urmatoarele se vor desfasura la Calarasi in luna Iunie 2020.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.