Culturism | Două medalii de aur şi una de bronz la Cupa României pentru sportivii CS Fortus Călăraşi

Culturism | Două medalii de aur şi una de bronz la Cupa României pentru sportivii CS Fortus Călăraşi

Municipiul Cluj Napoca a găzduit sâmbătă, 22 mai, în incinta Casei de Cultură a Studenţilor Cupa României, respectiv Cupa Universitară, competiții de culturism și fitness, ultima adresată exclusiv studenților.

La această ediţie a Cupei României s-au înscris peste 200 de sportivi, record ca număr de participanţi. Au fost categorii cu peste 20 de competitori unde a fost nevoie de runde preliminare pentru stabilirea celor 6 finalişti.

CS Fortus Călăraşi s-a prezentat la această competiţie cu 3 sportivi, Bogdan-Marian Duţă, Cătălin-Marian Ioniţă, Adrian-Florin Filip, însoţiţi de preşedintele clubului Nelu Başfalion şi Rareş-Ionuţ Başfalion.

Bogdan-Marian Duţă a concurat la categoria „culturism 80 kg” seniori, o categorie care a adunat la start 15 sporivi foarte bine pregătiţi. După o prestaţie excelentă, sportivul călărăşean a reuşit să câştige locul I şi medalia de aur.

Cătălin-Marian Ioniţă a concurat la 2 categorii, „culturism juniori mari +75 kg” şi „culturism seniori 90 kg”. Fiind junior, conform regulamentului federaţiei are voie sa concureze şi la seniori.

La categoria lui de vârstă, adică „culturism +75 kg juniori mari” a fost imbatabil câştigând detaşat locul I şi medalia de aur. În întrecerea seniorilor la categoria „culturism 90 kg” din 10 competitori, Cătălin Marian Ioniţă a avut o prestaţie remarcabilă, ocupând locul III care i-a adus medalia de bronz.

Arbitrajul de scenă la această competiţie a fost asigurat de Monica Mureşan vicepreşedinte FRCF, fostă campioana mondială, europeană, naţională şi Nelu Başfalion membru în biroul federal al FRCF şi preşedintele clubului Fortus Călăraşi.

Bogdan-Marian Duţă şi Cătălin-Marian Ioniţă fac parte din lotul ce va reprezenta România la campionatele balcanice de culturism şi fitness ce se vor desfăşura la Turnu-Severin în perioada 11-12 iunie. Ei vor fi însoţiţi de Nelu Başfalion şi Rareş-Ionuţ Başfalion care fac parte din echipa de organizare a competiţiei.

Le dorim mult succes, iar eforturile lor să fie răsplătite cu cât mai multe medalii şi locuri fruntaşe.

culturism1

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.