Florin Tămăşanu (CS Fortus), locul 5 la CM Fitness Juniori

Florin Tămăşanu (CS Fortus), locul 5 la CM Fitness Juniori

Juniorii români s-au întors cu “tolba” plină de medalii de la CM Fitness Juniori de la Budapesta. Lotul ţării noastre s-a clasat pe un onorant loc 5 în clasamentul pe națiuni!

Din delegatia României a facut parte si sportivul legitimat la CS Fortus Călăraşi, Florin Tămăşanu care s-a clasat pe un merituos loc 5 la categoria Junior Men’s Physique over 178 cm 21-23 ani (la aceasta categorie au fost prezenti un număr de 9 sportivi).

florintamasanu

“Aşteptăm cu mari speranţe viitoarele campionate mondiale de anul viitor ce se vor desfăşura la Tg. Mures unde clubul nostru speră să obţină cel puţin o medalie.” a declarat preşedintele CS Fortus, Nelu Başfalion.

aldis

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.