Festivitate de premiere a olimpicilor din LTME!

Festivitate de premiere a olimpicilor din LTME!

Joi, 14 aprilie, Nicoleta Belu și Gheorghe Stoian, directorii Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” Călărași, au oficiat festivitatea de premiere a elevilor cu performanțe la olimpiadele și concursurile școlare, desfășurate până în prezent. În acest context fericit, peste 100 de performeri la toate disciplinele școlare au primit, cu sprijinul Asociației de Părinți „Mihai Eminescu”, premiile bine meritate!

De asemenea, Corina Oana Bondi, profesor doctor la Facultatea de Medicină din cadrul Universității Pittsburgh, absolventă a Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”, alături de Anthony E. Kline, profesor doctor în aceeași instituție, a suplimentat numărul de premii, acordând câte 100 de dolari pentru elevii calificați la etapele naționale ale olimpiadelor de matematică, fizică și biologie.

„Cu două mențiuni obținute până în prezent la faza națională, cu 28 de premii I, 16 premii II, 13 premii III și peste 50 de mențiuni înregistrate la nivel județean, putem spune că toamna este anotimpul în care numărăm bobocii în Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, însă primăvara este anotimpul bun de cules roadele. Roadele învățării! Îi felicit pe toți elevii dedicați studiului și pe profesorii lor deopotrivă, pentru că au reușit să depășească provocările generate atât de contextul pandemic, cât și de lucrările (încă în desfășurare!) la modernizarea infrastructurii școlare.” a precizat Gheorghe Stoian, directorul instituției.

Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” este o comunitate în care părinții și profesorii deopotrivă își conjugă resursele, urmărind punerea în valoare a întregului potențial al tuturor tinerilor care aleg să-și desăvârșească educația în această instituție.

ltme2

ltme3

ltme4

ltme5

ltme6

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.