Cum se crează un cont ECOAQUA?

Cum se crează un cont ECOAQUA?

Printr-o postare pe pagina de FB, conducerea SC Ecoaqua SA Călărași explică pașii care trebuie urmați în vederea creării unui cont ECOAQUA prin intermediul căruia clientul serviciilor de apă-canalizare oferite de operatorul regional de apă și canalizare are acces la date actualizate la zi din sistemul intern al operatorului privind punctul de consum contractat.

“Stimați consumatori, mai jos regăsiți pașii pe care trebuie să-i urmați în vederea creării unui CONT ECOAQUA.

CONTUL MEU ECOAQUA este o aplicație găzduită pe website –ul www.ecoaqua.ro, prin care clientul serviciilor de apă-canalizare oferite de ECOAQUA SA Călărași, are acces la date actualizate la zi din sistemul intern al operatorului privind punctul de consum contractat.

Serviciul asigură în permanență:

evidența facturilor

evidența plăţilor

fișele indexurilor de facturare a contorilor

trimiterea de sesizări operatorului

primirea de mesaje informative de către clienți de la operator

soldul de plată la zi pentru serviciile prestate

transmiterea indexului

descărcarea facturilor in format pdf

Pentru a vă crea un cont in aplicația online de pe portalul www.ecoaqua.ro, trebuie sa fiți un client valid al companiei (ceea ce înseamnă să aveți un contract de furnizare apă/canalizare încheiat și să primiți facturi pentru acest serviciu) .

Informațiile care vi se vor solicita la crearea contului sunt următoarele:

- Cod client: codul de client ( de pe factură în dreapta sus sub datele de identificare a clientului ) prin care un utilizator este verificat dacă este client al companiei

-Nume,Prenume (Se trece obligatoriu titularul de contract)

-Localitate,Adresa (strada,nr,bloc,scara,apt - le regăsiți de asemenea in factură)

-E-mail: o adresă de e-mail validă, pentru autentificare și pentru a putea primi informațiile legate de portal, din partea companiei.

PASUL 1

Introduceți toate aceste date solicitate, urmate de introducerea codului captcha, generat automat din stânga, finalizând prin tastarea butonului Înregistrare cont.

PASUL 2

După verificare și validare de administratorul portalului veți primi un mesaj pe adresa de e-mail introdusă de dumneavoastră specificându-se:

Nume utilizator : E-mailul introdus la pasul 1

Parola : Un cod din 8 caractere generat automat

PASUL 3.

Autentifică-te din partea dreaptă a paginii www.ecoaqua.ro, folosind elementele primite la pasul anterior.”, este mesajul postat pe Facebook.