Toate subunităţile poştale din mediul rural şi urban vor fi închise în perioada 14 - 17 aprilie 2023

Toate subunităţile poştale din mediul rural şi urban vor fi închise în perioada 14 - 17 aprilie 2023

Compania Naţională Poşta Română le aduce la cunoştinţă clienţilor săi că programul de lucru al subunităţilor poştale va fi modificat în perioada Sfintelor Sărbători Pascale.

Astfel, în perioada 14 aprilie - 17 aprilie 2023 toate subunităţile poştale din mediul rural și urban vor fi închise. Programul anunţat este în conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit cărora Vinerea Mare (ultima zi de vineri înaintea Paștelui), precum și prima și a doua zi de Paști sunt declarate zile de sărbătoare legală, nelucrătoare.

Începând de marți, 18 aprilie 2023, toate subunităţile poştale îşi vor relua programul normal de lucru.

Sursa www.posta-romana.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.