Primăria Independenţa | Anunţ

Primăria Independenţa | Anunţ

Unitatea administrativ-teritorială INDEPENDENȚA din județul CĂLĂRAȘI anunță publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru sectoarele cadastrale nr. 14, 16, 22, 26 începând cu data de 24.04.2023, pe o perioadă de 60 de zile, respectiv până la data de 22.06.2023, la sediul Primăriei INDEPENDENȚA, conform art. 14, alin. (1) și (2) din Legea cadastrului și a publicității imobiliare nr. 7/1996, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Cererile de rectificare ale documentelor tehnice vor putea fi depuse de către proprietari, posesori sau alți deținători, la sediul primăriei și pe site-ul Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

PRIMAR,

Ing. RĂDULESCU Gabriel

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.