Ștefan Vodă | Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

Ștefan Vodă | Anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a Acordului de Mediu

COMUNA ȘTEFAN VODĂ anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a Acordului de Mediu pentru proiectul ”MODERNIZARE DRUMURI DE EXPLOATAȚIIE AGRICOLĂ ÎN COMUNA ȘTEFAN VODĂ, JUDEȚUL CĂLĂRAȘI”, propus a fi amplasat în extravilan IE 3057, IE 5749, IE 5750, comuna Ștefan Vodă, judeţul Călăraşi.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agenţia pentru Protecţia Mediului Călăraşi cu sediul în şoseaua Chiciului, nr. 2, judeţul Călăraşi, 910005 şi la sediul COMUNA ȘTEFAN VODĂ cu sediul în strada Viorelelor, nr. 114, localitatea Ștefan Vodă, judeţul Călăraşi, în zilele de lunivineri, între orele 10001400.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.