IPJ Călărași | Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

IPJ Călărași | Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

La data de 15 martie a.c., în jurul orei 11:54, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași au fost sesizați, prin S.N.U.A.U.112, de către o femeie, de 46 de ani, din municipiul Călărași, cu privire la faptul că fostul concubin încalcă ordinul de protecție.

Din verificările efectuate, a reieșit faptul că în jurul orei 11:50, în timp ce femeia se afla la o unitate școlară din municipiu, la aceasta ar fi venit fostul concubin, în vârstă de 48 de ani, cu scopul de a purta unele discuții.

Totodată, femeia a susținut faptul că la data de 14 martie a.c., ar fi fost contactată telefonic, în repetate rânduri, de acesta.

Menționăm, la data de 27 februarie a.c., pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție, prin care i-a fost interzis să se mai apropie de femeie și de fiul lor minor la mai puțin de 100 de metri, pentru un an.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție.

Ulterior, la data de 16 martie a.c., în jurul orei 15:30, femeia ar fi revenit la domiciliu, unde, în imobil l-ar fi găsit pe fostul concubin și, în urma unui conflict spontan, acesta ar fi lovit-o cu palma în zona feței, încălcând totodată ordinul de protecție.

În urma administrării probatoriului în cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție, față de bărbat fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.