În atenția comercianților care au închiriat spații în Complex Bazar Big!

În atenția comercianților care au închiriat spații în Complex Bazar Big!

În contextul deschiderii Complexului Bazar Big, administrat de către Serviciul Public Piețe Oboare (SPPO), coroborat cu închirierea spațiilor comerciale aferente acestuia, conform contractelor de închiriere precum și a proceselor verbale de predare – primire, DATATE cu 11.03.2024, SPPO aduce la cunoștință că, începând cu data mai sus-menționată, devin aplicabile și obligatorii prevederile contractuale inclusiv cele referitoare la facturare.

Astfel, începând cu data de 11.03.2024, comercianții care beneficiază de contractele de închiriere au obligația de a-și desfășura activitatea în spațiile închiriate, respectând normele de protecția muncii, prevenire stingere incendii, legislația muncii, etc.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.